Kovandan Sofraya; Balarısı, Bal ve Tüketici Sağlığını Riske Eden Paraziter, Viral ve Mikrobiyolojik Etkenlerin Varlığının AraGtırılması ve Aralarındaki EtkileGimlerin Belirlenmesi


AKKAYA H., SEZGİN F. H., BAYRAKAL G. M., DÜMEN E., ERGİN S.

4. Uluslararası Muğla Arıcılık Ve Çam Balı Kongresi eş zamanlı olarak 20. Apislavia Kongresi, Muğla, Türkiye, 5 - 09 Kasım 2014, ss.474, (Özet Bildiri)

  • Yayın Türü: Bildiri / Özet Bildiri
  • Basıldığı Şehir: Muğla
  • Basıldığı Ülke: Türkiye
  • Sayfa Sayıları: ss.474
  • İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Adresli: Hayır